Стипендия на „Кроношпан”

Стипендии

Възможност за един ученик да придобие бакалавърска степен в САЩ, изцяло финансирана от Фондация „Кроношпан”.

 Стипендия „Кроношпан” е един от основните ангажименти на Фондация „Кроношпан“, чрез която предоставяме възможност на една млада надежда всяка година да придобие бакалавърска степен в Babson College, учебно заведение № 1 за предприемачество в Америка. Фондация „Кроношпан” покрива всички разходи през четирите години на обучение, включително таксата за обучение, настаняването, учебниците, здравната застраховка и транспортните разходи до и от САЩ.

За да кандидатстват за стипендия (записване през есента на 2019 г.), учениците трябва да се регистрират на: scholarship.kronospanfoundation.org и да подадат онлайн своите заявления преди крайния срок – 29 септември, 2018 г.

„Кроношпан” и Babson College търсят силно мотивирани и предприемчиви млади хора, които ще бъдат вдъхновени от възможността да учат в едно от най-големите висши училища, център на блестящи студенти, и един ден да дадат своя положителен принос за общността си.

На 6 юни, сряда от 12,30 часа, в сградата на ППМГ „Никола Обрешков“, представители на Кроношпан ще разяснят детайли относно конкурса за стипендия. На срещата ще присъстват и последните двама стипендианта Анна Салтикова (Украйна) и Мартина Гарабедян (България).