ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДОБЪР ЧАС!

Водещи новини

Уважаеми учители,
Скъпи ученици и родители,

Първият учебен звънец е покана да прекрачите прага на родното училище с любов към знанието.

Нека новата 2018/2019 учебната година бъде успешна и ползотворна. Да открие пред всички вас нови възможности за развитие, интригуващи предизвикателства и интересни идеи, които да осъществите с успех.

Пожелавам…

на учениците – Бъдете любознателни и упорити, винаги изпълнени с мечти и сила да ги постигате. Вярвайте в себе си, посрещайте трудностите смело, а успехите – с идеята, че можете повече! Дарявайте вашите учители, родители и приятели с много радост и уважение!

Добре дошли скъпи петокласници и осмокласници! Вие сте заслужили мястото си в гимназията с много труд и постоянство. Всички ние, вашите учители се надяваме да бъдете достойни възпитаници на най-доброто профилирано училище в Бургас.

На абитуриентите пожелавам да повторят успеха на Випуск 2018 и отново да наредят гимназията сред десетте най-добри училища в Република България.

на учителите – Бъдете здрави, жизнени и все така всеотдайни, предавайки на поколенията вашите безценни познания и мъдри напътствия, водени от голямата си любов към децата.

на родителите – Бъдетe търпеливи и споделяйте усилията на децата си в преодоляване на всяка трудна стъпка в техния път на образование, израстване и усъвършенстване!

Честит празник и на добър час!

Красимир Стоянов

Директор