КМЕТЪТ ЩЕ НАГРАДИ НАЙ-ИЗЯВЕНИТЕ БУРГАСКИ УЧЕНИЦИ

Гордеем се с Вас, деца!

Kметът Димитър Николов ще награди най-изявените бургаски ученици за учебната 2017/2018 година на 5 декември, сряда, в зала „Атриум“ на Бургаски свободен университет. Церемонията ще започне в 13.00 часа. Тогава ще бъдат наградени и победителите в интернет гласуването за „Ученик на година“.

Тази година ще бъдат отличени 7 деца от 6 детски градини, 559 ученици с индивидуални награди, 30 отбора и формации от 37 училища и 1 извънучилищно звено. Постиженията им са в направленията „Математика и природни науки“, „Хуманитарни науки“, „Изкуства“, „Спорт“ и „Професионално образование“. Ето и как са разпределени номинациите:

* „Математика и природни науки“ – 115 индивидуални и 4 отборни награди;

* „Изкуства“ – 167 индивидуални и 19 отборни награди;

* „Хуманитарни науки“ – 116 индивидуални и 2 отборни награди;

* „Спорт“ – 159 индивидуални и 2 отборни награди;

* „Професионално образование“ – 2 индивидуални и 3 отборни награди.

В сряда кметът Николов ще награди:

А) Деца и ученици, класирали се на І-во място на национални или на І-во място на международни олимпиади, състезания и конкурси, провели се на територията на Република България;

Б) Деца и ученици, класирали се на I-во, ІІ-ро или ІІІ-то място на международни олимпиади, състезания и конкурси, провели се извън територията на Република България.

Церемонията ще стартира в 13 часа на 5 декември с награждаване на деца и ученици в направления „Математика и природни науки“, „Изкуства“ и първенците по Общинска програма „Бургаски деца“. Тъй като отличените са много, тя ще продължи в 16 часа с награждаване на деца и ученици в направления „Професионално образование“, „Хуманитарни науки“ и „Спорт“.

КАКТО ВСЯКА ОГРОМЕН БРОЙ ОТЛИЧИЯ ЩЕ ПОЛУЧАТ И НАШИТЕ УЧЕНИЦИ. ИМЕНАТА ИМ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ПРИЛОЖЕНИТЕ ФАЙЛОВЕ.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ, ДЕЦА!
ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС!

ОТБОРИ МАТЕМАТИКА И ИЗКУСТВА

направление Математика и природни науки

направление Спорт

направление Изкуства