Математика за всеки

Съобщения

Уважаеми родители,

Публикуваме разпределението по стаи за състезанието „Математика за всеки“ за ученици от IV клас, което ще се проведе на 15 май 2021 г. в сградата на ППМГ „Акад. Н. Обрешков“ Бургас. [РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ПО СТАИ]

Ако Вие не сте дали разрешение за публично публикуване на имената на детето, то ще намерите в коя стая е разпределено по входящия му номер.

Състезанието започва в 9:00 часа, затова децата трябва да са заели местата си в стаите не по-късно от 8:40 часа. Във връзка с усложнената епидемична обстановка родители и придружаващи лица няма да бъдат допускани в сградата на гимназията. Наши служители ще помагат на децата да стигнат до съответната стая.

Децата трябва задължително да носят със себе си документ за самоличност със снимка.

Имат право да пишат само със син химикал, а да чертаят – с черен молив или син химикал.

Състезанието е анонимно и никъде по листите, без значение дали са белова или чернова, не трябва да изписват имената си или да поставят знаци, които биха нарушили анонимността на писмената работа.

Предлагаме на Вашето внимание [ИНСТРУКТАЖ ЗА УЧЕНИКА], с който е желателно да запознаете децата за да се чувстват по-спокойни в състезателния ден и да са наясно с предстоящите им дейности.

Желаем здраве и успех на всички състезатели!