Честит празник учители, будители и вдъхновители!

Водещи новини

Честит празник учители, будители и вдъхновители! Благодарение на Вашето търпение, отговорност, всеотдайност и професионализъм нашите ученици смело покоряват върхове. Следвайте все така примера на своя патрон- акад. Никола Обрешков: бъдете целеустремени, упорити, усмихнати и човечни! Гордейте се с успехите на своите ученици!
Скъпи ученици! Вие сте бъдещето. Бъдете смели и постоянни в преследването на целите си! Не забравяйте, че единствено знанието е пътят към мъдростта и успеха. Пазете светлите традиции на родното училище, защото те са символ на българския дух; почитайте своите учители, тези неуморни апостоли с неизчерпаема творческа енергия и креативност.
Уважаеми родители! Вие също сте важна част от семейството на гимназията. Благодарим Ви за отзивчивостта във всеки един момент, в който имаме нужда от вас! Уверени сме, че заедно ще осигурим едно по-добро бъдеще за нашите деца!
Днешният ден е прекрасен повод не само за равносметка на отминалите дни, но и за оптимистичен поглед към бъдещето. Вярваме, че ППМГ ще продължава да възпитава бъдните поколения в добродетелност, упоритост и да създава и отстоява еталони за висок професионализъм !
Желаем на всички здраве и благоденствие!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!