Педагогически съветник

Водещи новини

Скъпи ученици, родители, колеги,

       В резултат на настъпили извънредни условия при криза и кризисни ситуации се променят условията на  средата, в която живеем, следователно променя се и човешкото възприятие, мислене и чувстване.

       Ситуацията е такава, независимо дали ни се иска, дали вярваме в нея, дали я отричаме, дали виждаме конспирация, дали се шегуваме с нея или не. Положението е ново и за нас и за нашите деца, затова трябва да се адаптираме и да се постараем да съхраним своето психично здраве.

       Оставам на разположение за консултиране онлайн (по телефон: 0885129076 , Viber, Messenger, e-mail: [email protected] ) в часовия диапазон 11 часа – 16 часа всеки делничен ден.

       Всеки, който има нужда да се свърже с мен, нека го направи.

       Приканвам учениците от ППМГ „Акад.Н.Обрешков“ да се присъединят към фейсбук групата https://www.facebook.com/groups/631592154357752/?epa=SEARCH_BOX , в която ще публикувам полезна информация, касаеща поведението на всеки в кризисна ситуация, начини за справяне със стреса, on-line общуването и обучението в електронна среда, умения за решаване на конфликти, идеи за прекарване на времето в изолация и други теми в зависимост от потребностите и интересите на учениците. През платформата Школо също ще бъдат изпращани информационни материали.

Бъдете здрави !

Венета Колева – педагогически съветник в ППМГ „Акад.Н.Обрешков“ Бургас