Любомир Пантелеев

Уважаеми Господин Славов,

Госпожи и Господа Преподаватели,

Скъпи ученици, Родители и Гости,

За мен като Областен управител е голяма чест да ви поздравя в днешния тържествен ден по повод 35-годишния юбилей на гимназията!

Убеден съм, че международните и национални изяви и завоюваните на тях високи отличия са достатъчно основание да посрещнете този празник с гордост и удовлетворение!

Благодарение усилията на ръководството, високият професионализъм на преподавателския състав, на принципите и традицията, вашата гимназия се превърна в едно от най-реномираните учебни заведения в региона, с признат авторитет в страната и чужбина.

Уважаеми преподаватели, бивши и настоящи, вашата подготовка, отговорност и амбиция предоставят на възпитаниците ви възможно най-добрата база за обучение и професионално израстване. Обграждайте ги с присъщото ви внимание, предайте им вашата любов към знания, помагайте им да разширят своите интереси и способности!

Скъпи ученици, поздравявам ви най-сърдечно с празника, бъдете все така силни и упорити, превземайте нови върхови постижения в областта на математическите и природни науки, бъдете истински граждани на Република България и Обединена Европа!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ЛЮБОМИР ПАНТЕЛЕЕВ,

ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ

НА ОБЛАСТ БУРГАС

Вашият коментар