Йоан Костадинов

УВАЖАЕМИ Г-Н СЛАВОВ,

УВАЖАЕМИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

ПМГ “Акад. Н. Обрешков” е гимназия, която има безспорен авторитет не само в Бургас и България. Доказват го многобройните й успехи през изминалите 35 години на национални и международни олимпиади, състезания и конкурси. Доказва го успешната реализация на учениците й след завършването на средно образование в България и по света.

Тези високи постижения се дължат на изключителния професионализъм на педагогическия екип на гимназията, на амбициата на ръководство, преподаватели и ученици, на техния талант и системен и упорит труд.

Затова гимназията извоюва своето достойно място в обществения живот и се превърна в една от емблемите на Бургас и България, с които всички се гордеем.

Убеден съм, че успехите на ПМГ “Акад. Н. Обрешков” ще се множат и винаги ще бъдат доказателство за качествено образование в новите европейски измерения на България.

Пожелавам на всички, които са свързали своя съзнателен живот с ПМГ “Акад. Н. Обрешков”, много здраве, лично щастие и нови успехи за прослава на Бургас и България.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

ЙОАН КОСТАДИНОВ

КМЕТ НА БУРГАС

Вашият коментар