Награждаване на изявени ученици

Гордеем се с Вас, деца!

По традиция на 6-ти декември – Ден на Свети Николай Чудотворец и Празник на гр. Бургас, кметът на Община Бургас награждава изявени ученици за техните постижения през изтеклата 2020/2021 учебна година.

От името на кмета на гр. Бургас, г-н Димитър Николов, г-жа Соня Димова – директор на ППМГ“Акад. Никола Обрешков“ връчи грамоти и награди на 53 ученици от гимназията.

Отличията са в няколко категории: „Хуманитарни науки“, „Математика и природни науки“, „Изкуства“ и „Спорт“. Наградените ученици са носители на званието „Лауреат“ на Национална олимпиада, ученици с доказани постижения, класирали се на І-во място на национални или на І-во място на международни олимпиади, състезания и конкурси, провели се на територията на Република България, както и ученици, класирали се на I-во, ІІ-ро или ІІІ-то място на международни олимпиади, състезания и конкурси, провели се извън територията на Република България.
Ръководството на ППМГ“Акад. Никола Обрешков“ гр. Бургас поздравява наградените ученици за положения труд и постигнатите високи резултати.

Гордеем се с Вас! Вашите успехи са гордост за Вашите учители, за гимназията, за Бургас!

Благодарност към учителите Ви за усилията, които полагат, за да възпитават борбен дух и стремеж към постигане на нови върхове!

Бъдете здрави, вярвайте в себе си и осъществявайте мечтите си!