Дипломиране ВИПУСК 2019

Гордеем се с Вас, деца!

Дипломи за завършено средно образование получиха зрелостниците от Випуск 2019 г. на ППМГ „Акад.Никола Обрешков“ на официална церемония в КЦ „Морско казино“ на 20 юни. Тази година завършиха общо 150 ученици, които с радост и трепет се събраха в зала „Петя Дубарова“ заедно с родители и гости на събитието. С вяра в бъдещето, но и с тъга по изтеклите години в училище младите хора получиха своите дипломи лично от господин Красимир Стоянов – директор на ППМГ „Акад.Никола Обрешков”.

На церемонията бяха раздадени 80 грамоти за отличен успех от целия курс на обучение. Бяха връчени и специални отличия на дванадесет ученици, които с постиженията си в различните области на науката издигнаха авторитета на ППМГ в България и по света. Това са Стефан Иванов, Орлин Кучумбов, Любомир Шойлев, Михаела Димитрова, Димана Радева, Николай Шиваров, Стоян Димитров, Здравко Андронов, Борис Димитров, Мартин Мирчев, Кристиян Попов и Веселин Караганев.

За втори път беше връчена стипендията на проф.д-р Иван Гаврилов на стойност 500 лв. за заслуги в сферата на гражданското образование. Двамата отличени ученици са Димана Радева и Стефан Иванов, които имат постижения по български език и литература, философия, математика и физика.

С резултатите си от втория държавен зрелостен изпит Випуск 2019 година нареди ППМГ “Академик Никола Обрешков“ в Топ 10 на най-престижните училища в България. По математика пълните шестици са 47 на брой, а средният успех е Отличен 5,65.

След края на церемонията зрелостниците от Випуск 2019 година направиха за спомен свои общи снимки с класните си ръководители.