Кандидатстудентски изпити

Без категория

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ И КОЛЕГИ,

През изминалата учебна година ППМГ „Акад. Н. Обрешков“ отбеляза рекорден брой успешни кандидатури на наши ученици в престижните университети Оксфорд и Кеймбридж, които за поредна година оглавяват световните класации за висше образование.

В тази връзка, екип в състав: Соня Димова, заместник-директор, Еница Кърпичева – главен учител по английски език и Весела Вангелова – старши учител по информатика и ИТ, подготви кандидатурата на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ – Бургас и премина успешно през всички необходими стъпки пред Cambridge Assessment Admissions Testing за оторизиран изпитен център по провеждането на кандидатстудентските изпити на двата университета. Изключително сме благодарни за оказаната помощ и съдействие от страна на Кристиян Матеев Попов – ученик от випуск 2019 г. и настоящ студент в Оксфордския университет.

Щастливи сме да Ви съобщим, че за първа година нашата гимназия ще предложи възможността на ученици с висок академичен потенциал да преминат тази стъпка от кандидатстването си тук, без да им се налага да пътуват до София.

С това свое действие, ние изразяваме увереността си, че в гимназията има десетки талантливи ученици, които имат абсолютните шансове да продължат своето обучение в университетите Оксфорд и Кеймбридж.

Апелираме към дванадесетокласниците да се възползват от тази нова възможност като се свържат с г-жа Соня Димова и г-жа Еница Кърпичева в минимален срок от време за уточняване на практическите стъпки по подаването на документите за кандидатстване и провеждането на изпитите.

Заявки за полагане на изпит ще се приемат до 11.10.2019 г.

За повече информация посетете:

https://www.admissionstesting.org/

имейл: ppmg_admissions@abv.bg

ОТ РЪКОВОДСТВОТО