Поздравления за нашите художници!

Гордеем се с Вас, деца!
Поздравления и за техния ръководител Дончо Коев!
Призови места за ППМГ „Акад. Никола Обрешков“- гр. Бургас от националния конкурс за рисунка „Морето не е за една ваканция“, 2022 г.
Ивайла Димова от Х г клас е отличена със Специалната (Голямата) награда, а Роси Симеонова – IX г клас е на трето място. Конкурсът е част от програмата на Община Бургас и Центъра за подкрепа на личностното развитие за отбелязване на международния ден на Черно море – 31 октомври и е организиран със съдействието на Министерството на образованието и науката, Национален дворец на децата, Регионално управление на образованието – Бургас.
 

С трето място в XIV международен конкурс „Аз обичам Черно море“ е отличен Йоан Петков от 6а клас, ППМГ „Акад. Никола Обрешков “ – гр. Бургас. Конкурсът е посветен на 31 октомври – международен ден на Черно море и акцентира върху красотата на крайбрежието и морето, вредите от замърсяването и възможностите за опазването му.

Организиран е от Министерството на образованието и науката, Национален дворец на децата, Община Несебър и Общински детски комплекс – Несебър.